Edifier lanceert de NeoBuds Pro 2


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Edifier

Edifier, heeft zijn nieuwste product aangekondigd: de NeoBuds Pro 2-oordopjes. Deze innovatieve oordopjes introduceren de Edifier Wide-Band Multi-Channel ANC-technologie, met actieve ruisonderdrukking tot -50 dB en een bandbreedte van 5 kHz. Deze geavanceerde ruisonderdrukking is aanpasbaar aan uw behoeften, ideaal voor drukke woon-werkverkeer of een rustige kantooromgeving. De oordopjes zijn voorzien van 4+4 ingebouwde microfoons en een AI-voice pick-up algoritme om gesprekskwaliteit te verbeteren.

Een opvallende eigenschap is de Immersive Spatial Audio met Visualized Head-Tracking technologie, die met behulp van een gyrometer en versnellingsmeter uw hoofdbewegingen volgt voor een 3D-geluidservaring. De Edifier Connect App biedt visualisatie van deze technologie en detecteert het dragen van de oordopjes voor automatisch pauzeren en hervatten van muziek.

Wat betreft geluidskwaliteit, ondersteunen de NeoBuds Pro 2 oordopjes streaming tot 192 kHz/24 bit via Bluetooth met de nieuwste LHDC 5.0 HD-codec. Ze zijn Hi-Res Certified en bevatten Knowles balanced armature drivers, composietmembraan dynamische drivers en meerdere audiocodecs voor helder en gedetailleerd geluid.

Daarnaast bieden de oordopjes een lage latentie gamingmodus, IP54-stof- en spatbestendigheid en een lange batterijduur met 22 uur vanuit de oplaadcassette. De NeoBuds Pro 2 hebben een gestroomlijnd ontwerp met een metalen plaat en verwisselbare LED-strip, waardoor ze zowel stijlvol als duurzaam zijn.

Deze eersteklas oordopjes zijn ideaal voor audiofielen en zijn verkrijgbaar in zwart en ivoor voor $129.99 op Amazon.com.Bronnen: Edifier

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?