Edifier toont nieuwe in-ears en speakers


Recent heeft Edifier tijdens CES 2021 nieuwe audioproducten aangekondigd. Het gaat om twee nieuwe paar in-ears en een Bluetooth speaker. Als eerste de TWS NB2 Pro in-ears, deze IP54-gecertificeerde oortjes beschikken over noise-cancelling en een Qualcomm chipset met lithium batterij. Het ANC ingeschakeld kunnen de NB2 Pro’s een accuduur tot 7 uur halen, met de functie uitgeschakeld is dit 9 uur. Met de meegeleverde case kan de batterijduur tot ongeveer 24 uur verlengt worden, waar 15 minuten opladen al gelijk staat aan twee uur extra luisteren. Edifier geeft een adviesprijs van $99 met levering vanaf maart.

De nieuwe GM5 gaming in-ears maken gebruik van AptX low-latency, en beschikken over een batterijduur van 8 uur, 32 uur indien deze tussentijds opgeladen worden in de case. Edifier geeft de GM5 een adviesprijs van $79 en geeft aan dat deze ook vanaf maart leverbaar zullen zijn.

Als laatste de D12 Bluetooth 5.0 speaker. Deze speaker beschikt over 2x15W speakers voor lage tonen + 2x20W speakers voor hoge tonen, en kan via de knoppen bovenop eventueel getuned worden naar wens. Edifier geeft de speaker een adviesprijs van $99, de levering zal beginnen aan het eind van februari.Bronnen: Edifier

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.