Eerste generatie SSD’s van MSI onthuld


In de loop van CES 2021 heeft MSI een tweetal SSD’s onthuld welke het merk van plan is binnenkort uit te gaan brengen. Deze twee modellen maken gebruik van TLC-flashgeheugen met een PCIe Gen 4×4-interface. De lees- en schrijfsnelheden zullen respectievelijk 7000MB/s en 6900MB/s gaan betreffen, en een levensduur van 1.6 miljoen gebruiksuren wordt bij beide modellen gegarandeerd. Dit zullen de eerste SSD’s zijn die MSI uit gaat brengen, het merk geeft daarbij aan dat deze in opslagcapaciteiten tot 4TB uitgebracht zullen worden.


Verdere informatie en specificaties zijn nog onbekend. Verwacht wordt dat MSI later dit jaar aan zal geven wanneer de nieuwe SSD’s verkrijgbaar zullen komen en voor welke prijs.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.