Eerste Ryzen 5000 desktop-CPU’s op beeld


In een tweet zijn de eerste vier modellen van de nieuwe Ryzen 5000-processors op een foto vastgelegd. Deze processors komen vanaf 5 november verkrijgbaar.

Zo is in de afbeelding de Ryzen 5 5600X, Ryzen 7 5800X, Ryzen 9 5900X en Ryzen 5950X te zien. Een overzicht van de specificaties is in dit artikel te vinden. Hoewel deze processors binnenkort pas te verkrijgen zijn gaat het vermoedelijk om testsamples voor een moederbordfabrikant. In de afbeelding zijn sommige gegevens geblurred om de bron van de foto niet makkelijk te traceren.

Op 5 november zullen de nieuwe processors verkrijgbaar komen in de winkels. Prijzen zullen waarschijnlijk rond de €320 zijn voor de Ryzen 5 5600X tot €850 voor de Ryzen 9 5950X.Bronnen: WccfTech

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.