EK biedt vanaf nu ook voorgebouwde computers aan in Europa


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK, heeft aangekondigd dat het nu high-end, volledig vloeistofgekoelde gaming-pc’s aanbiedt op de Europese markt. Deze EK-Fluid Gaming-pc’s zijn niet alleen visuele meesterwerken, maar ook technologische hoogstandjes. Ze zijn met de hand gemaakt door experts in op maat gemaakte vloeistofkoeling en bieden de mogelijkheid om de nieuwste hardware optimaal te benutten. Dankzij de vloeistofkoeling van zowel de CPU als de GPU kunnen deze pc’s moeiteloos de hoogst mogelijke boostfrequenties bereiken en behouden.

Deze pc’s zijn ontworpen voor zowel competitieve gamers als professionals die zware taken uitvoeren, zoals videobewerking en 3D-modellering. Ze bevatten de nieuwste hardware, waaronder Intel Core i9-processors van de 14e generatie. De pc’s zijn zorgvuldig gebouwd en ondergaan grondige inspecties en stresstests om prestaties en waterkoeling te waarborgen. De EK Fluid Gaming-lijn bestaat uit drie modellen: Zen Lotus, Side Task en Digital Reef.

Elk model heeft unieke kenmerken, zoals buizen met minimale fittingen en esthetische details. Ze worden geleverd met functies zoals aftappunten, thermische sensoren en vooraf ingestelde pompprofielen. Het onderhoud van de pc’s wordt aanbevolen met jaarlijkse koelvloeistofvervanging, en EK biedt een garantie van 3 jaar met gratis ophaal- en retourdienst.

Deze pc’s zijn nu beschikbaar voor bestelling binnen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk, met verwachte verzending in november 2023. Ze bieden een plug-and-play oplossing voor zowel gamers als professionals en combineren krachtige hardware met verbluffende esthetiek en geavanceerde koelingstechnologie.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?