EK heeft een nieuw CPU waterblok geïntroduceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK heeft een geavanceerd CPU-waterblok geïntroduceerd dat specifiek is ontworpen voor Intel LGA 1700-socket CPU’s. Het nieuwe waterblok, genaamd EK-Pro CPU WB 1700, biedt uitstekende koelprestaties voor zelfs de overgeklokte Intel Core i9-13900K-processor. Het waterblok is ontworpen voor gebruik met desktop-pc’s, workstations en serverracks.

De EK-Pro CPU WB 1700 beschikt over een high-flow koelmotor en een dicht microvin ontwerp voor efficiënte warmteafvoer. Het is gemaakt met duurzame materialen, zoals een CNC-bewerkte zwarte POM Acetal bovenkant en een laser-gesneden roestvrijstalen bevestigingsbeugel.

Het waterblok maakt gebruik van een variant van de EK-Quantum Velocity² koelmotor die specifiek is afgestemd op de Intel LGA 1700-socket. Het zorgt voor lage hydraulische doorstroombeperking, waardoor het compatibel is met zwakkere waterpompen en stille werking mogelijk maakt.

Het waterblok is nu beschikbaar voor pre-order op de EK Webshop en wordt verwacht te worden verzonden eind juli 2023. De adviesprijs bedraagt 167,90€, inclusief btw. Met de EK-Pro CPU WB 1700 kunnen gebruikers hun Intel LGA 1700-socket CPU’s optimaal koelen en genieten van verbeterde prestaties en betrouwbaarheid.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?