EK introduceert de EK-Loop PCI Beugel met doorvoer


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK, heeft de EK-Loop PCI Beugel Met Doorvoer geïntroduceerd, een gespecialiseerde PCI-uitbreidingssleufafdekking.

Deze innovatieve beugel is bedoeld voor pc-enthousiastelingen die hun op maat gemaakte waterkoeling willen verbeteren met naadloze connectiviteit voor externe koeloplossingen zoals radiatoren. De EK-Loop PCI Beugel Met Doorvoer bevat twee geïntegreerde doorvoerfittingen en een kabelbeheergat voor een nette en georganiseerde installatie. Dankzij de G1/4″ poorten aan beide zijden kunnen gebruikers hun gewenste buistype en -formaat kiezen, waardoor ze de volledige controle hebben over hun waterkoelingconfiguratie.

Speciaal ontworpen doorvoeradapterfittingen zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding. Het installatieproces is gebruiksvriendelijk, omdat de beugel een ongebruikte PCI-uitbreidingssleufafdekking inneemt, waardoor het boren van gaten in de behuizing overbodig wordt.

De EK-Loop PCI Beugel Met Doorvoer is verkrijgbaar via de EK-webshop en Partner Reseller Network in Slovenië, Europa, voor een adviesprijs van 28,90€, inclusief btw.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?