EK introduceert een nieuwe waterblok voor de LGA 1700-socket


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK introduceert een nieuw waterblok voor de LGA 1700-socket, specifiek ontworpen voor Intel Core CPU’s van de 14e generatie. Het waterblok is vanaf de grond opgebouwd en bevat verbeteringen die de prestaties van de CPU’s ten goede komen, met een koudeplaat, koelvinnenstructuur en bevestigingsmechanisme. Het maakt gebruik van afstandhouders om optimaal contact met de CPU te garanderen, vergelijkbaar met eerdere modellen. Het biedt EK-Matrix7 compatibiliteit voor gemakkelijkere loopplanning.

De top is transparant acryl met D-RGB-verlichting en aluminium staven. Kortingsaanbiedingen zijn beschikbaar voor eerdere klanten. Het waterblok is compatibel met de LGA 1700-socket en delidded Intel Core CPU’s, en ondersteunt populaire D-RGB synchronisatietechnologieën. Het wordt gemaakt in Slovenië en kan worden voorbesteld via de EK Webshop en Partner Reseller Network, met verwachte verzending in juli 2024. De prijs bedraagt € 226,81 (exclusief btw). Het ontwerp optimaliseert de koeling door de stroming over de CPU-die te leiden en biedt precisie in montage en gebruik, waardoor het bouwen van vloeistofgekoelde pc’s eenvoudig wordt.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?