Ek Introduceert vernieuwde witte ventilator


EK introduceert de nieuwe EK-Quantum Impulse 120 D-RGB ventilator in een stijlvolle witte kleur.

Deze ventilator heeft een strak ontwerp en biedt meer keuzes voor liefhebbers van vloeistofkoeling. Met een frame dat verlicht is door LED’s en een motorhub met verlichting, biedt de ventilator levendige RGB-verlichting.

De ventilator maakt gebruik van een MagLev-ventilatormotor met een VAPO-lager, waardoor een stabiele werking en een langere levensduur gegarandeerd zijn.

De EK-Quantum Impulse 120 heeft witte rubberen hoeken die trillingen verminderen en een vierkant frame dat luchtlekkage minimaliseert.

Dankzij het EK-OmniLink Interconnect Ecosystem kunnen meerdere ventilatoren eenvoudig worden aangesloten op een enkele kabel, waardoor de kabel warboel wordt verminderd.

De ventilator werkt met een standaard 3-pins 5 V D-RGB-verbinding en kan worden gebruikt met populaire RGB-sync-technologieën.

Het installeren van de ventilator is eenvoudig door de pijlmarkering op de LED-connector uit te lijnen met de +5V-markering op de D-RGB-header.

De ventilator zijn al beschikbaar voor pre-order voor 29 euro.Bronnen: Ek, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?