EK introduceert witte upgradekits voor de EK-Quantum Velocity


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK, introduceert witte upgradekits voor de EK-Quantum Velocity als afzonderlijke producten. Deze kits bieden gebruikers de mogelijkheid om de opvallende onderdelen van hun waterblok naar wit te veranderen, waardoor ze beter passen bij witte builds en algemene esthetiek. In plaats van een volledig nieuw waterblok aan te schaffen, kunnen gebruikers eenvoudig deze kits gebruiken om hun bestaande Plexi Velocity² waterblok te upgraden naar een witte variant.

De EK-Quantum Velocity D-RGB – AM5/1700 White Upgrade Kit is specifiek ontworpen voor de AM5- en LGA 1700-sockets, gezien de grootteverschillen van de waterblokken. De kit bevat een wit onderdeel, een wit Velocity label en een nieuwe EK-badge, waarmee gebruikers het uiterlijk van hun Nickel + Plexi Velocity naadloos kunnen transformeren.

Deze upgradekits zijn alleen compatibel met de Nickel + Plexi-variant van het Velocity waterblok en worden vervaardigd in Slovenië, Europa. Ze zijn verkrijgbaar via de EK Webshop.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?