EK kondigt de EK-Quantum Momentum Aorus Z790 Master X D-RGB monoblock aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK kondigt de EK-Quantum Momentum² Aorus Z790 Master X D-RGB – Plexi aan, een hoogwaardige monoblock vloeistofkoeling voor Intel LGA 1700-sockets, perfect geïntegreerd met het GIGABYTE Z790 AORUS MASTER X moederbord. Dit all-in-one systeem, geschikt voor Intel’s 12e, 13e en 14e generatie processors, beschikt over een uniek ontwerp met een metalen cover over het I/O-gedeelte, dienend als I/O cover en stand voor het originele LCD-scherm. De monoblock maakt gebruik van de EK Velocity² koelmotor voor efficiënte CPU-koeling en heeft een hoogwaardige constructie met een nikkel-geplateerde koperen basis en een acryl bovenkant.

De geavanceerde D-RGB-verlichting met 20 LED’s biedt aanpasbare verlichting die naadloos integreert met Gigabyte RGB Fusion 2.0-besturing. De monoblock is ook compatibel met EK-Matrix7, waardoor productuitlijning wordt vereenvoudigd. Dankzij het ontwerp met 7 mm incrementen kunnen vloeistofkoelliefhebbers een vloeiende ervaring hebben bij het opbouwen van een vloeistofgekoelde pc.

De EK-Quantum Momentum² Aorus Z790 Master X D-RGB – Plexi wordt in Slovenië geproduceerd en is beschikbaar voor pre-order via de EK-webshop en het partnerresellernetwerk, met verzending vanaf begin februari 2024. De fabrikant-suggereerde verkoopprijs, inclusief btw, is beschikbaar in de tabel. Voor extra compatibiliteit kunnen gebruikers de EK Custom Loop Configurator-database raadplegen, die regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe grafische kaarten en moederborden.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?