EK kondigt de QuantumX Loophole Distroplate D5 PWM aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK, introduceert de EK-QuantumX Loophole Distroplate D5 PWM, een universele distributieplaat voor pc-koeling. Deze opvallende distributieplaat bevat een muur vol poorten, waardoor gebruikers de gewenste aansluitingen kunnen kiezen voor hun unieke pc-configuratie. Wat deze distributieplaat bijzonder maakt, is het ontbreken van vooraf gebouwde koelkanalen, waardoor gebruikers hun eigen routes kunnen creëren met behulp van micro 90-graden adapters en fittingen.

De EK-QuantumX Loophole Distroplate D5 PWM is ontworpen om te passen in pc-behuizingen met 140 mm ventilatiegaten en biedt flexibiliteit met de mogelijkheid om deze ook op 120 mm of 140 mm ventilatiegaten te monteren met apart verkrijgbare hoekbeugels. Deze distributieplaat is geschikt voor enthousiaste pc-gebruikers die hun koelsysteem willen aanpassen en is verkrijgbaar in zilver en zwart.

De distributieplaat bevat een krachtige maar stille PWM-gestuurde D5-pomp en een CNC-bewerkte aluminium pompafdekking voor verbeterde esthetiek. Het voldoet aan de EK-Matrix7-standaard voor eenvoudige integratie met andere waterkoelingscomponenten. De EK-QuantumX Loophole Distroplate D5 PWM is beschikbaar voor pre-order via de EK-webshop en wordt verwacht in december 2023, met een gesuggereerde verkoopprijs inclusief btw.

Deze innovatieve distributieplaat biedt gebruikers de vrijheid om hun eigen koeloplossing te creëren en voegt een element van aanpassing toe aan pc-koelingssystemen zonder ingebouwde LED-verlichting voor een strakke uitstraling.



Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?