EK kondigt een limited edition behuizing aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK, heeft met trots de limited edition EK-Quantum Torsion A60 pc-behuizing onthuld, speciaal ontworpen voor vloeistofgekoelde systemen. Deze behuizing is volledig vervaardigd uit CNC-gefreesd aluminium en weegt ongeveer 22 kg. Met zijn unieke ontwerp, inclusief aandacht voor detail en gebruiksgemak, is de EK-Quantum Torsion A60 een ware blikvanger voor liefhebbers van waterkoeling.

De behuizing is geschikt voor zowel ATX- als E-ATX-moederborden en biedt ruimte voor maximaal drie EK-Quantum Surface P360 radiatoren. Een gehard glazen zijpaneel en een geïntegreerde verticale GPU-beugel maken het mogelijk om uw interne componenten te laten zien, terwijl aluminium kabelhouders zorgen voor een opgeruimde kabelinstallatie.

Wat deze behuizing echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde premium verdeelplaat, die een pomp, reservoir en meerdere G1/4″ draadpoorten bevat. Deze verdeelplaat is ook voorzien van RGB-verlichting die kan worden gesynchroniseerd met populaire moederbord RGB-software.

De EK-Quantum Torsion A60 is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en zilver, en is beperkt tot slechts 777 stuks, elk met een uniek serienummer.

De behuizing ondersteunt radiatoren van EK-Quantum Surface en wordt geleverd met een krachtige en stille PWM-gestuurde D5-pomp van de derde generatie.

Kortom, deze limited edition behuizing combineert elegantie, functionaliteit en prestaties en is ideaal voor diegenen die een buitengewoon vloeistofgekoeld systeem willen bouwen. De EK-Quantum Torsion A60 is nu beschikbaar voor pre-order en wordt naar verwachting medio november 2023 verzonden.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?