EK kondigt nieuwe radiatoren aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK, breidt de EK-Pro Line uit met nieuwe radiatoren: de EK-Pro Radiator P360 Multiport – Zwart en EK-Pro Radiator P480 Multiport – Zwart. Deze radiatoren zijn ontworpen voor gebruiksgemak en buisrouting, met een dikte van 45 mm en een vinindeling van 18 FPI. De EK-Pro P Series Radiatoren zijn verkrijgbaar in twee maten – 360 mm en 480 mm – en bieden optimale prestaties en weinig geluid over het volledige ventilatorbereik.

De radiatoren hebben een breedte van 120 mm, waardoor ze compatibel zijn met een uitgebreid scala aan pc-behuizingen. Voor eenvoudige buisrouting zijn ze uitgerust met vier G1/4″ schroefdraadverbindingen. Het ontwerp met veertien 2 mm brede koperen buizen over de volledige lengte zorgt voor optimale koelmiddelstroom zonder extra belasting voor het koelsysteem. De radiatoren hebben een Push/Pull-opstelling voor maximale koelprestaties.

Met een volledig zwart ontwerp, behalve de vernikkelde pluggen, bieden de EK-Pro P-radiatoren uitzonderlijke bouwkwaliteit, geavanceerde vloeistofkoeling, en een gebruikersvriendelijke installatie. Het interne ontwerp minimaliseert de stromingsweerstand, waardoor meerdere radiatoren met slechts één pomp kunnen worden gebruikt. Deze radiatoren zijn ontworpen en ontwikkeld in Slovenië en worden in China geproduceerd. Ze zijn beschikbaar voor pre-order via de EK-webshop en Partner Reseller Network, met verwachte verzending eind februari 2024. De fabrikant’s adviesprijs inclusief BTW is beschikbaar in een tabel op de website.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?