EK kondigt nieuwe ventilatoren aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK bevestigt dat de EK-Loop FPT-ventilatoren ideaal zijn om te combineren met de EK-Pro werkstation-grade lussen. Vooral de EK-Loop Fan FPT 120 – Zwart en EK-Loop Fan FPT 140 – Zwart worden aanbevolen vanwege hun nadruk op betrouwbaarheid, prestaties, breed werkingsbereik en het ontbreken van LED-verlichting.

De FPT-ventilatoren, beschikbaar in 120 mm en 140 mm, hebben een volledig omlijst ontwerp dat de ontsnapping van lucht voorkomt, waardoor een betere statische druk ontstaat. De Full Pressure Technology (FPT) zorgt ervoor dat het frame volledig aansluit op de radiator, waardoor luchtverlies wordt voorkomen. Rubberen hoeken verminderen trillingsoverdracht, en de ventilator kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.

Het EK-OmniLink-systeem maakt daisy-chaining van ventilatoren mogelijk, waardoor kabelwarboel wordt verminderd. De oplossing gebruikt Micro-Fit 8-pins connectoren en eindigt in standaard moederbordconnectors. De ventilatoren gebruiken Fluid Dynamic Bearings (FDB) voor een stille werking en lange levensduur, met een breed RPM-bereik.

Belangrijke kenmerken zijn onder meer hoge statische druk, een hoogwaardige motor en lagerassemblage, Full Pressure Technology voor optimale koelcapaciteit, en OmniLink voor flexibele kabelbeheeropties. De producten zijn verkrijgbaar via de EK Webshop en Partner Reseller Network, met de door de fabrikant voorgestelde verkoopprijzen (MSRP) inbegrepen in de tabel.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?