EK lanceert de EK-Quantum Momentum VRM Bridge voor het ROG Maximus z790 moederbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK, lanceert de EK-Quantum Momentum² VRM Bridge voor het ROG Maximus Z790 Formula-moederbord. Deze gepatenteerde VRM-brug verbindt naadloos de ASUS HyperChill III VRM-koeling op het moederbord met de EK-Quantum Velocity² 1700 CPU-waterkoeler. Voor bezitters van het vorige Z690 Formula-moederbord biedt EK een upgradekit die niet alleen de kleur verandert naar wit maar ook compatibiliteit behoudt met het nieuwe ROG MAXIMUS Z790 FORMULA-moederbord.

De VRM-brug verbetert de koeling door een uniek ontworpen nikkelkoelkanaal en vereenvoudigt de installatie met een gepatenteerd montagesysteem. Dit elimineert de behoefte aan meerdere fittings en buizen, waardoor de aansluiting van het CPU-waterblok en het VRM-koelblok wordt versneld.

De EK-Quantum Momentum VRM Bridge upgradet ook de Velocity² naar een volledig EK-Matrix7 Foundation-product, waardoor een gestandaardiseerd raster van 7 mm wordt geïntroduceerd voor eenvoudigere productuitlijning en buiging van buizen.

Voor esthetiek biedt EK een witte upgradekit met RGB-verlichting die compatibel is met ASUS Aura. Beide producten worden in Slovenië vervaardigd en zijn beschikbaar voor pre-order, met verwachte verzending in februari 2024. De MSRP, inclusief btw, is te vinden op de EK Webshop en Partner Reseller Network. Belangrijk is dat de Z790 VRM Bridge niet compatibel is met Z690 Formula-moederborden, en gebruikers met problemen op Z690 Formula-moederborden worden geadviseerd contact op te nemen met ASUS voor een oplossing.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?