EK lanceert de Pro Pump Reservoir Manifold X6 D5


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK lanceert de EK-Pro Pump Reservoir Manifold X6 D5 – Acetal, een geavanceerd waterkoelingssysteem met een overvloed aan G1/4″-poorten. Deze pomp-reservoircombinatie fungeert als een manifold en biedt aansluitingen voor maximaal zes waterkoelingscomponenten, zoals CPU’s, GPU’s en radiatoren. Het heeft speciale vul- en aftappluggen, evenals een venster voor visuele koelvloeistofcontrole.

De unit bevat een krachtige en stille PWM-gestuurde D5-pomp, geüpgraded naar de nieuwste G3-variant met een SATA-voedingsconnector. De meegeleverde aftappoort heeft een Quick Disconnect Coupling voor eenvoudig leeglopen zonder extra gereedschap.

Gemaakt van duurzaam zwart POM-acetaal met een roestvrijstalen plaat voor esthetiek, vermijdt het corrosierisico door contact met de koelvloeistof. Technische details omvatten maximale drukkop van 3.9 m, doorstroming van 1500L/h, en operationeel regime met PWM-duty cycle van 20-100%.

De EK-Pro Pump Reservoir Manifold X6 D5 – Acetal is beschikbaar voor pre-order via de EK Webshop en partners, met verwachte verzending eind december 2023 tegen een MSRP van €379.90, inclusief btw.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?