EK lanceert een nieuwe L-vormige beugel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EK

EK, lanceert nieuwe L-vormige beugels voor hun huidige FLT-serie producten. De EK-Loop Angled Bracket biedt gebruikers de mogelijkheid om FLT-stijl combo units of reservoirs op een loodrechte wijze te monteren op 120 mm ventilatiegaten, waardoor meer luchtstroom mogelijk is en nieuwe montageopties ontstaan die anders niet door de behuizing ondersteund zouden worden.

De EK-Loop Angled Brackets kunnen worden bevestigd aan zowel 120 mm (met 105 mm gatenafstand) als 140 mm (met 125 mm gatenafstand) ventilatiegaten. Dit maakt de montage van FLT-serie producten mogelijk op behuizingen, ventilatoren en radiatoren in een 90-graden uitlijning. Bovendien biedt de beugel flexibiliteit door zowel de lange als korte zijde van het FLT-product te kunnen gebruiken.

Er zijn drie varianten van de beugel beschikbaar: 120/140 mm, 140/140 mm en 140/120 mm, elk ontworpen om componenten met verschillende gatenafstanden te monteren op verschillende ventilatiegaten. De beugel en het railsysteem maken het mogelijk om het product ongeveer 10 cm te verschuiven.

De EK-Loop Angled Brackets worden in Slovenië geproduceerd en zijn beschikbaar voor pre-order via de EK Webshop en Partner Reseller Network, met verwachte verzending medio november 2023. De prijzen variëren en worden weergegeven in een tabel op de officiële website. Deze veelzijdige beugels zijn niet beperkt tot FLT-producten en kunnen ook worden gebruikt voor radiatoren en andere producten met 120/140 mm ventilatiegaten.Bronnen: EK

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?