EKWB biedt klanten LGA1700 montagekit aan


EK, fabrikant van onder andere computerkoelingen, biedt bestaande klanten een LGA1700-upgradekit aan. Met deze kit kunnen bestaande AIO closed loop-waterkoelers van het merk ook gebruikt worden met Intels nieuwere Alder Lake-processors, welke gebruik maken van de nieuwe en relatief grote LGA1700-socket. De kit bestaat uit een metalen achterplaat met rubberen afscherming, schroeven, beschermingsringen en koelpasta.

Hoewel het merk aangeeft dat deze kit gratis te bestellen zal zijn (al is het voor een symbolisch bedrag van €0.01), komen hier wel nog verzendkosten bij. Verzending naar Nederland kost bijvoorbeeld €4,20, België pas vanaf €7,90. De kit is via deze link te bestellen.Bronnen: EK

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments