ELECOM introduceert nieuwe ergonomische muizen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ELECOM

ELECOM introduceert een serie ergonomische muizen genaamd EX-G, die zich richt op individuele handvormen en -maten. In samenwerking met vooraanstaande artsen in Japan heeft ELECOM vier verschillende maten (S/M/L/XL) ontworpen om alle handafmetingen te accommoderen, evenals kleuropties (wit, blauw, zwart) en connectiviteitsopties (draadloos, bedraad, Bluetooth). Deze ergonomische muizen serie plaatst comfort en ergonomie voorop en maakt gebruik van ultrastille Panasonic-schakelaars voor duurzaamheid en comfort.

De muis is ontworpen om de brachioradialis-spier en extensor digitorum communis-spier, verantwoordelijk voor pols- en vingerbewegingen, te ontlasten. ELECOM biedt ook Mouse Assistant-software om knopfuncties aan te passen en andere aanpassingen te doen. De muizen werken op Windows, macOS, ChromeOS en Android-apparaten.

De EX-G-serie biedt verschillende maten, kleuren en connectiviteitsopties, inclusief een Pro-versie met geavanceerde functies zoals Smart High-Speed Scrolling, tilbaar scrollwiel, 8 programmeerbare knoppen en multi-apparaatconnectiviteit. Deze Pro-versie is nauwkeurig en heeft een ingebouwde oplaadbare batterij met een lange levensduur. Bovendien behoudt hij aangepaste instellingen, zelfs bij overschakelen naar een ander apparaat.

Prijzen variëren per verbindingstype, variërend van $19,99 voor bedraad tot $29,99 voor Bluetooth voor de standaardversie en $59,99 voor de Pro-versie, exclusief verkrijgbaar op Amazon. Linkshandige versies zullen beschikbaar zijn in december 2023. De EX-G-serie biedt een nieuwe standaard voor ergonomische muizen, afgestemd op individuele behoeften en verhoogt het dagelijkse computergebruik in comfort en productiviteit.Bronnen: ELECOM

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?