Elgato brengt compacte Key Light Mini ledpaneel uit


Elgato heeft de Key Light Mini uitgebracht, een compact ledpaneel van slechts 10 bij 15cm. Met de ingebouwde oplaadbare accu kan dit paneeltje met 100% helderheid een batterijduur tot 2 uur halen, en op 50% tot 4 uur. Als het ledpaneel op een externe voeding aangesloten is wordt de stroom gescheiden van de accu, via deze zogenaamde ‘ByPass’-methode wordt de levensduur volgens Elgato verlengd. Overigens geeft het paneel op 100% zo’n 800 lumen aan lichtsterkte.

Via de bediening op de lamp of over WiFi via Android, iPhone, Mac of PC kan je de helderheid en de wittemperatuur aanpassen van 2900K tot 7000K. Aan de onderkant van het ledpaneel is een 1/4-inch schroefdraad om hem zo vast te schroeven op de meeste gebruikelijke statieven, terwijl de magnetische achterkant het ook nog mogelijk hem ergens aan een metalen oppervlak vast te laten plakken.

Prijzen en beschikbaarheid
Inmiddels is de Key Light Mini verkrijgbaar voor ongeveer €99 per stuk. In de doos wordt enkel het ledpaneel en een laadkabel geleverd.Bronnen: Elgato

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments