Elgato kondigt limited-edition Starfield producten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Elgato

Elgato kondigt een nieuwe reeks aangepaste hardware aan voor content creators, in samenwerking met Bethesda Game Studios. Deze serie is een limited-edition uitrusting gebaseerd op Starfield, Bethesda’s eerste nieuwe universum in 25 jaar.

De Starfield Wave:3-microfoon en Stream Deck zijn officieel gelicenseerd en bieden creators een iconisch ontwerp en functionaliteit. De Wave:3 zorgt voor helder geluid en de Stream Deck beheert workflows, met gratis Starfield-pictogrammen. Dit markeert Elgato’s eerste samenwerking met een game-ontwikkelaar en biedt een kans om gaming en contentcreatie te verenigen. Toekomstige releases zijn gepland, inclusief DOOM Eternal en Hi-fi RUSH. Elgato breidt ook zijn eigen productlijn uit, met recente toevoegingen zoals de Wave DX-microfoon en de Stream Deck+ met draai- en touch-stripbediening.

De Starfield Wave:3 en Stream Deck zijn tijdelijk beschikbaar op de Elgato-webwinkel.Bronnen: Elgato

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?