Elgato lanceert een grote update voor Stream Deck Mobile


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

Elgato heeft een belangrijke update aangekondigd voor Stream Deck Mobile. Deze app verandert elke smartphone in een draagbaar productiviteit interface. Met de update is Stream Deck Mobile gratis voor gebruik tot zes toetsen op iPhones en iPads. De app biedt ook meer opties om favoriete apps te bedienen en de configuratie aan te passen.

Met de update is Stream Deck Mobile nu geoptimaliseerd voor iPadOS en maakt het gebruik van het grote scherm van het apparaat. Gebruikers kunnen de app naast andere apps en websites gebruiken en zelfs twee Stream Deck Mobile-toetsenborden naast elkaar gebruiken, met maximaal 128 toetsen tegelijk (Pro-abonnement vereist).

De update biedt ook meer aanpassingsmogelijkheden, waaronder de keuze tussen donkere en lichte modus, rotatie van het toetsenbord en de mogelijkheid om community-plug-ins en profielen te verkennen op de Elgato Marketplace. Met Stream Deck Mobile Pro kunnen gebruikers het aantal en de indeling van hun toetsen wijzigen en de app personaliseren met aangepaste frontplaten of afbeeldingen.

Stream Deck Mobile is nu beschikbaar om te downloaden in de Apple App Store voor iOS- en iPadOS-apparaten en is beschikbaar via maandelijkse, jaarlijkse of eenmalige aankoopabonnementen, met prijzen variërend per regio.Bronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?