Endgame Gear kondigt een nieuwe FPS muismat aan


Endgame Gear introduceert de nieuwe EM-C Muismatten, ontworpen om de ultieme game-ervaring te bieden in high-end omgevingen. Met zorgvuldig gekozen controleoppervlakken die lage statische en hoge kinetische wrijving bieden, een discreet logo dat de muisbewegingen niet belemmert, naadloze randen die niet schuren tegen de arm en een onderkant met textuur die stevig aan de tafel hecht.

Het controleoppervlak van deze muismat is speciaal ontworpen als het ultieme wapen voor tactische FPS-games. Het biedt uitstekende nauwkeurigheid met hoge dynamische wrijving voor grotere bewegingen en lage statische wrijving voor perfecte micro-aanpassingen. Je zult nog nooit zo precies gericht hebben.

De basis van de muismat is gemaakt van hoogwaardig Japans 3 mm PORON XSoft-materiaal, dat zacht aanvoelt en comfortabele demping biedt, terwijl het een consistente dikte behoudt. De textuur aan de achterkant zorgt voor uitzonderlijke grip en voorkomt dat de muismat wegglijdt.

Met de platte en dunne ondernaadse stiksels ligt de muismat vlak en ongehinderd, waardoor je een naadloze ervaring hebt tijdens het gamen.

Specificaties:
– Afmetingen: 490 x 410 x 3 mm / 19,3 x 16,1 x 0,12 inch (Standaard) of 500 x 500 x 3 mm / 19,7 x 19,7 x 0,12 inch (Plus)
– Materiaal: Stoffen oppervlak / Poron-basis
– Kleur: Zwart
– Prijs: EM-C: 44,90€, EM-C Plus: 48,90€Bronnen: Endgame Gear, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?