ENDOFY introduceert Navis F240 ARGB en Navis F360 ARGB AIO vloeistofkoelers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ENDOFY

Europese fabrikant ENDOFY heeft de release aangekondigd van hun nieuwste Navis F240 ARGB en NAVIS F360 ARGB AIO vloeistofkoelers. De nieuwste modellen zijn ontworpen om de behoeften van de meest veeleisende gebruikers te overtreffen, met functies zoals de ultrastille PWM-gestuurde blokpomp met keramische lagers en de hoogwaardige radiator met nieuwe ARGB-verlichting.

De ARGB-achtergrondverlichting is ingebed in het koelblok en gaat uitzonderlijk goed samen met de vooraf geïnstalleerde en zeer stille Fluctus 120 PWM ARGB-ventilatoren. Dit biedt niet alleen een verbeterde akoestische ervaring, maar ook een uitzonderlijke koelefficiëntie. De Fluctus 120 PWM-ventilatoren zijn uitgerust met indrukwekkende ARGB-verlichting en kunnen worden aangestuurd met een PWM-signaal in het uitgebreide bereik van 250 tot 1.800 RPM.

De ARGB-lichteffecten kunnen worden aangepast met de meegeleverde Nano-Reset ARGB-controller of via de RGB-software van het moederbord. Bovendien heeft ENDOFY een betrouwbaar montagesysteem ontworpen dat een eenvoudigere en snellere installatie mogelijk maakt. De Navis F240 ARGB en NAVIS F360 ARGB zijn direct uit de doos compatibel met een breed scala aan Intel- en AMD-sockets en worden geleverd met Pactum PT-3 koelpasta in een hoeveelheid die geschikt is voor meerdere toepassingen.

De Navis F240 ARGB en NAVIS F360 ARGB zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De Navis F240 ARGB heeft een adviesprijs van €99,00 en wordt geleverd met een garantie van 3 jaar. De Navis F360 ARGB heeft een adviesprijs van €129,00 en wordt ook geleverd met een garantie van 3 jaar.Bronnen: ENDOFY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.