ENDORFY lanceert de nieuwe Regnum 400 Air en Regnum 400 ARGB cases


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ENDORFY

ENDORFY kondigt twee Regnum 400 pc-behuizingen aan die gericht zijn op een hoge luchtstroom en een strak uiterlijk. De Regnum 400 Air zorgt voor goede koeling en wordt geleverd met vier vooraf geïnstalleerde Stratus 120 PWM-behuizingsventilatoren, terwijl de Regnum 400 ARGB vier ARGB-compatibele Stratus 120 PWM-ventilatoren gebruikt. Met de nieuwe serie kunnen gebruikers systemen bouwen die er niet alleen cool uitzien, maar ook goed zijn uitgerust om de nieuwste hardware te koelen. Er kunnen maximaal 8 ventilatoren worden geïnstalleerd in de Regnum 400 Air en Regnum 400 ARGB om de koelcapaciteit verder te maximaliseren. Dankzij het grote zijpaneel van gehard glas krijgen gebruikers een goed zicht op de componenten en de ARGB-verlichte kern van het systeem in het geval van de Regnum 400 ARGB-versie.

Met de nieuwe Regnum 400-serie hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over oververhitting van het systeem. Vier vooraf geïnstalleerde Stratus 120 PWM-ventilatoren vormen de basis voor solide koeling. Drie van de ventilatoren bevinden zich aan de voorkant en de vierde aan de achterkant van het chassis. Dit zorgt voor een onhoorbare constante stroom of prestatiegestuurde luchtstroom wanneer dat nodig is. Deze stille helden lopen op robuuste vloeistofdynamische lagers en kunnen worden aangestuurd via een PWM-signaal van 1.400 tot 200 RPM.

De Regnum 400-serie is ontworpen met het oog op een uitstekende luchtstroom. Om dit te bereiken, gebruikt ENDORFY een enorm mesh-frontpaneel en een magnetisch mesh-stoffilter aan de bovenkant. Er kunnen extra ventilatoren worden geïnstalleerd om de luchtstroom verder te stimuleren, waardoor de Regnum 400 Air en Regnum 400 ARGB nog veelzijdiger worden.

Regnum 400 Air en Regnum 400 ARGB vormen de perfecte basis voor elk modern systeem. Het is gebouwd om aan de eisen van gebruikers te voldoen door geweldige compatibiliteit en veel ruimte voor hoogwaardige componenten te bieden. Het is geschikt voor vloeistofkoelsystemen met 360 mm aan de voorkant van de behuizing en tot 280 mm aan de bovenkant. Gebruikers met luchtkoelers kunnen modellen gebruiken met een hoogte tot 162 mm. Compatibiliteit met grafische kaarten is ook gedekt: de Regnum 400-serie ondersteunt modellen met een lengte tot 370 mm. Bovendien kunnen maximaal vier 2,5-inch of twee 2,5-inch en twee 3,5-inch schijven eenvoudig in de behuizing worden gemonteerd.

De ARGB-compatibele Regnum 400 ARGB biedt een fantastisch uiterlijk direct uit de doos. Met zijn aanpasbare achtergrondverlichting kan hij gemakkelijk het middelpunt worden van elke op ARGB gerichte opstelling. Dankzij de vier voorgeïnstalleerde Stratus 120 PWM ARGB-ventilatoren in combinatie met de ingebouwde controller kunnen alle ventilatoren worden geïntegreerd met de ARGB-signaalverdeler. De set is compatibel met alle “ARGB” ENDORFY-producten en met sommige producten van andere fabrikanten, waardoor de achtergrondverlichting van de hele opstelling eenvoudig kan worden gesynchroniseerd.Bronnen: ENDORFY

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.