ENERMAX heeft de LIQMAXFLO waterkoeling gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Enermax

ENERMAX, heeft de LIQMAXFLO-serie AIO CPU-koelers gelanceerd, met als primeur een VRM-ventilator. Deze serie maakt gebruik van ENERMAX’s nieuwste Dual-Chamber Xtreme-pomp en stille ventilatoren voor verbeterde koelprestaties en minimale geluidsproductie.

De LIQMAXFLO-serie biedt intelligente PWM-regeling voor de VRM-ventilator, radiatorventilator en pomp, waardoor zowel prestaties als stilte worden geoptimaliseerd. Dankzij de Silent Flow PWM-ventilator, verbeterde ventilatorbladen en een speciaal ontwerp, produceert deze serie slechts 23,46 dBA geluid. Bovendien bevat het waterblok een 60 mm VRM-ventilator die de koelcapaciteit vergroot en de temperaturen van CPU VRM’s en andere componenten op het moederbord verlaagt.

De Dual-Chamber Xtreme-pomp van ENERMAX, met Shunt-Channel-technologie en verbeterde koelvloeistofinlaat, vermindert de thermische output met 8°C onder een belasting van 250 W in vergelijking met de vorige generatie. De radiator is 38 mm dik, wat zorgt voor een grotere koelvloeistofcapaciteit voor optimale thermische beheersing. Klanten kunnen veilig koelvloeistof bijvullen via het meegeleverde vulpoortje.

De LIQMAXFLO-serie is verkrijgbaar in radiatorvarianten van 240 mm, 360 mm en 420 mm. Er is ook een instapmodel, de LIQMAXFLO SR-serie, beschikbaar in 120 mm, 240 mm en 360 mm radiatoren met stille ventilatoren.Bronnen: ENERMAX

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?