ENERMAX kondigt een vernieuwde witte versie van de AQUAFUSION AIO aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ENERMAX

ENERMAX heeft aangekondigd dat de AQUAFUSION ADV AIO CPU-koelerserie nu ook verkrijgbaar is in een witte 360 mm versie. Deze serie is tevens goedgekeurd als koeloplossing voor de 13e generatie Intel Core-processors, waarbij ENERMAX samenwerkt met Intel.

De AQUAFUSION ADV-serie bestaat nu uit zes modellen, waaronder 120 mm, 240 mm en 360 mm radiatoren, elk beschikbaar in zowel zwart als wit. De serie valt op door zijn opvallende en visueel indrukwekkende ontwerp. De vierkante infinity mirror ontwerp van de pompkop, in combinatie met de ENERMAX’s SquA RGB ADV ventilator met een vierkant frame, creëert een moderne en technologisch geavanceerde esthetiek. Wanneer de adresseerbare RGB-verlichting op de AQUAFUSION ADV is ingeschakeld, benadrukken de lineaire lichtstromen het strakke en futuristische ontwerp van het systeem.

Naast het aantrekkelijke ontwerp biedt de AQUAFUSION ADV-serie ook uitstekende koelprestaties, waardoor het de voorkeurskeuze is voor veel systeemintegrators. Vooral het model met de 360 mm radiator kan een indrukwekkend 380 W TDP koelvermogen bereiken, waardoor stabiele werking en maximale CPU-prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij high-end Intel- en AMD-processors.

De AQUAFUSION ADV-serie is verkrijgbaar in zwart (120 mm, 240 mm, 360 mm) en wit (120 mm, 240 mm, 360 mm) en is compatibel met de nieuwste CPU-sockets, waaronder LGA1700 en AM5.Bronnen: ENERMAX

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?