ENERMAX lanceert een mid en een mini tower behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ENERMAX

ENERMAX, heeft vandaag de MS31 mid-tower en MS21 mini-tower PC-behuizingen gelanceerd. Beschikbaar in zwart of wit, zijn deze behuizingen ontworpen voor verbeterde luchtstroom en verminderd geluidsniveau, dankzij een marmer-gesneden mesh frontpaneel en vier voorgeïnstalleerde 120 mm ARGB PWM-ventilatoren. De MS31 kan tot 11 ventilatoren of een 420 mm AIO CPU-koeler aan de voorkant herbergen, terwijl de MS21 tot 8 ventilatoren of een 360 mm AIO CPU-koeler kan installeren. Beide modellen hebben magnetische stoffilters op de boven- en voorpanelen voor verbeterde bescherming van systeemcomponenten.

Met een modern I/O-frontpaneel, inclusief 2x USB 3.0 en 1x USB 3.2 Type-C-poorten met gegevensoverdrachtssnelheden tot 10 Gbps, bieden de behuizingen functionaliteit voor snelle bestandsoverdrachten. Beide worden geleverd met een verstelbare GPU-houder voor bescherming van zware grafische kaarten. De magnetische zijdelings te openen panelen bieden handige toegang tot het interieur tijdens onderhoud, terwijl herbruikbare PCIe-uitbreidingssleuven flexibiliteit bieden bij het upgraden van componenten. De ENERMAX MS31 en MS21 zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde Europese retailers en distributeurs.Bronnen: ENERMAX

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?