Envia brengt 42″ monitor uit met ambilight voor €1700


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Envia

De gamingtak van Philips, Envia, heeft een nieuwe monitor uitgebracht: de Envia 42M2N8900. De nieuwe monitor maakt deel uit van de Evnia 8000-serie, de duurdere serie van het merk met bepaalde high-end functies zoals 10-bits weergave voor vloeiendere kleurovergangen, OLED-weergave voor sterk contrast, 138 Hz vernieuwingsfrequentie voor snelle paginavernieuwing, 0,1 ms GTG voor snelle reactietijd, DTS voor verbeterd geluid en UltraClear 4K UHD (3840×2160) resolutie voor nauwkeurige beeldvorming.

Verder beschikt de nieuwe monitor over een 4-zijdige dunne rand, een 42-inch scherm, KVM voor het beheren van een opstelling met twee pc’s, een USB-C-poort en een in hoogte verstelbare standaard (HAS) voor een veelzijdige gebruikerservaring.

De achtergrondverlichting van Ambiglow, het kenmerk van elke recente monitor uit de Evnia 8000-serie en exclusief voor het merk Evnia, is ook aanwezig in de Philips Evnia 42M2N8900. De drie belangrijkste kenmerken die de Philips Evnia 42M2N8900 echter doen opvallen, zijn de verversingssnelheid van 138 Hz, lage invoervertraging en OLED. Deze functies zorgen voor een soepele game-ervaring en levendige beelden.

De Philips Evnia 42M2N8900 ligt in februari in de winkel voor een prijs van € 1.699,00. Accessoires die speciaal zijn gebouwd om de mogelijkheden van Evnia-monitoren te verbeteren, zijn beschikbaar na juni 2023.Bronnen: Envia

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.