Epomaker introduceert een nieuwe innovatief toetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Epomaker

De TH80-X van Epomaker is een baanbrekend toetsenbord dat innovatie en mogelijkheden samenbrengt. Dit toetsenbord herdefinieert typen door geavanceerde technologie te combineren met intuïtief ontwerp.

Met een compacte 75% indeling bespaart de TH80-X ruimte op je bureau zonder in te leveren op functionaliteit. Gebruikers genieten van een opgeruimde werkplek die productiviteit en creativiteit bevordert. Het toetsenbord blijft zeer aanpasbaar via de Epomaker Driver, waardoor gebruikers macro’s kunnen maken.

De innovatieve grote draaiknop biedt nauwkeurige controle over apparaatvolume, scherm, RGB-achtergrondverlichting en meer. Het ingebouwde LCD-scherm voegt personalisatiemogelijkheden toe met gepersonaliseerde animaties en logo’s.

De unieke “gasket” structuur en ijzeren plaat van het toetsenbord combineren een bevredigend typegevoel en geluidsprofiel voor een nieuwe typervaring.

De TH80-X heeft drievoudige connectiviteit – bedrade USB, draadloze Bluetooth en 2.4 GHz – en kan tot drie apparaten tegelijkertijd verbinden. Twee 4000 mAh batterijen zorgen voor een totale capaciteit van 8000 mAh en verminderen de noodzaak van constant opladen.

De Epomaker TH80-X is nu beschikbaar op hun website en biedt opmerkelijke speelbaarheid en schakelopties voor een betaalbare prijs.Bronnen: Epomaker

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over Puck