Epomaker kondigt een nieuw TKL toetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Epomaker

Epomaker kondigt de Shadow-X aan, een mechanisch toetsenbord met een opvallend 70% compacte indeling, combineert innovatieve designkenmerken voor optimale functionaliteit.

Het strakke ontwerp minimaliseert bureauruimte zonder concessies te doen aan functionaliteit. Een gemakkelijke sneltoets activeert de functie rij op dit TKL-toetsenbord. Het innovatieve LCD-scherm biedt gebruikers essentiële informatie en is aanpasbaar met de Epomaker Driver voor persoonlijke afbeeldingen en GIFs. Een metalen draaiknop schakelt naadloos tussen apparaten.

De gasket-mount structuur en PC-plaat zorgen voor een veerkrachtig typgevoel. Geluidsperceptie is verbeterd met PORON Foam en IXPE Switch Sheet voor duurzame schakelaars.

Het toetsenbord ondersteunt Win en macOS, met zowel USB- als draadloze Bluetooth 2,4 GHz-verbindingen voor maximaal drie apparaten tegelijk. Met een krachtige 3000mAh batterij is de Shadow-X geschikt voor veeleisende werkplekken.

Het toetsenbord is nu beschikbaar op Epomaker’s website, met diverse schakelaaropties om aan verschillende behoeften te voldoen, en biedt een budgetvriendelijke keuze voor toetsenbordliefhebbers.Bronnen: Epomaker

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?