EPOS brengt de H3PRO Hybrid headset in het wit en groen uit


Naast de ietwat standaard zwarte kleurstelling van de H3PRO Hybrid heeft EPOS nu ook een groene en witte variant van deze headset uitgebracht. De H3PRO Hybrid heeft een zogenaamde low latency draadloze verbinding en active noise cancellation. Met draadloos gebruik en ANC geactiveerd kan de headset zo’n 30 uur mee zonder tussentijds te laden. EPOS geeft de H3PRO Hybrid een adviesprijs van ongeveer 280 euro.

Begin persbericht van EPOS

Audiomerk EPOS brengt twee stijlvolle nieuwe kleurvarianten uit voor de award-winnende H3PRO Hybrid gaming-headset: Ghost White en Racing Green. De H3PRO Hybrid tilt draadloos gamen naar een hoger niveau dankzij de low latency draadloze dongle-verbinding en beschikt over ingebouwde Active Noise Cancellation (ANC) voor het onderdrukken van achtergrondgeluid. Hiermee wordt de hoge mate van passieve ruisonderdrukking die zorgt voor een optimale game-ervaring, bekend van de H3-serie, verder uitgebreid. De H3PRO Hybrid biedt een kwalitatief hoogwaardige audio-ervaring voor gamers die op zoek zijn naar betrouwbare draadloze prestaties voor veelzijdig gebruik.

Moeiteloos verbinding maken met het apparaat van jouw keuze
De H3PRO Hybrid biedt kwalitatief hoogwaardige audio voor zowel pc- als console-gamers. Ze kunnen de headset gelijk aansluiten met een low-latency dongle of een USB-kabel die compatibel is met PC, PS5™ en PS4™. De headset kan ook worden aangesloten op Xbox® Series X|S/Xbox® One, Nintendo Switch™ en Mac® met een 3,5 mm kabel. De grote verscheidenheid aan verbindingsopties laat gamers de vrijheid van draadloze verbindingen ervaren zonder gedoe of vertraging.

Ongeëvenaard comfort en verbinding
De H3PRO Hybrid is intuïtief ontworpen voor stijl, duur en beleving. Het gestroomlijnde ontwerp trekt de aandacht en onderscheidt zich van anderen. De roestvrijstalen schuif in de hoofdband, verstelbare oorschelpen, vervangbare oorkussens en een batterijlevensduur tot 30 uur zorgen ervoor dat deze headset comfortabel is voor gamesessies van elke tijdsduur en zodanig aangepast kan worden dat iedereen hem past. Het ontwerp van de H3PRO Hybrid met de ergonomische oorschelpen om de oren van spelers af te sluiten van lawaai van buitenaf, maakt volledige concentratie mogelijk.

Prijs en beschikbaarheid
De EPOS H3PRO Hybrid gaming-headset is verkrijgbaar in Ghost White, Racing Green en Sebring Black voor de verkoopadviesprijs van €279 EUR.Bronnen: EPOS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.