EPOS brengt GSX 1000 2nd edition externe geluidskaart uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EPOS

EPOS heeft een nieuwe externe geluidskaart onthuld: de GSX 1000 2nd edition. Voortbouwend op de GSX 1000 biedt de tweede editie een bijgewerkt ontwerp, hoogwaardige microfoon input en USB-C- power input. Het apparaat beschikt ook over 7.1-surround geluid en de mogelijkheid om geluidsprofielen aan te passen aan de exacte voorkeuren van spelers zonder de zuiverheid van game chat te beïnvloeden. De GSX 1000 2e editie biedt een superieure audio-ervaring in één uitzonderlijk apparaat.

Nieuw en fris ontwerp
De GSX 1000 2nd edition bevat een aantal moderne visuele veranderingen, zoals een strakke, stijlvolle volledig zwarte kleurstelling met een nieuw ontworpen Windows-gesynchroniseerd volumewiel en touchscreen LED-display. De geluidskaart is nu uitgerust met USB-C, een verbetering ten opzichte van de micro-USB-kabel die in het eerste model werd meegeleverd. Ook de inkomende en uitgaande microfoonprestaties zijn geüpdatet waardoor het geluidspad is verbeterd voor kraakheldere communicatie.

Gecontroleerde en aanpasbare audio-ervaringen
De gepatenteerde, hightech audio-engine zorgt voor een verbeterde immersie en audioprestaties. Met aanpasbaar 7.1-surround geluid levert de GSX 1000 2nd edition diepe maar natuurlijke bassen, nauwkeurige middentonen en heldere hoge frequenties voor zeer nauwkeurige audiosignalen. Spelers kunnen de optie ‘Direction Sounds’ gebruiken om geluidsversterking in elke richting mogelijk te maken, waardoor ze de voordeel behalen in online wedstrijden met hoge intensiteit. Specifiek afgestemde audio-presets zoals verhaal, muziek, esports en neutraal zijn allemaal inbegrepen.

Afzonderlijke audiostreams
Het balanceren van game-audio en voice chat is essentieel voor elke gamer. Afzonderlijke controle over game-audio en chatstreams stelt gebruikers in staat om de mix op het moment aan te passen, zodat communicatie de chaos van de strijd kan doorbreken. Met de GSX 1000 2nd edition kunnen spelers het mixen van audio gemakkelijk aanpassen. Aanpasbare audio-opties omvatten surround sound, galm, EQ en directioneel geluid, allemaal in combinatie met voice chat die duidelijk en onverwerkt blijft.

Prijs en beschikbaarheid
De GSX 1000 2e editie is verkrijgbaar vanaf ongeveer 200 euro.Bronnen: EPOS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.