EPOS lanceert GTW 270 draadloze in-ears


Recent heeft EPOS, nieuw premium audiomerk, een nieuwe set in-ears geïntroduceerd: de GTW 270 Hybrid Wireless. Deze in-ears beschikken over een lage vertraging in het geluid wat behaald kan worden met een speciale USB Type-C dongle, waardoor deze geschikt zijn voor mobiel gamen. Zonder tussentijds opladen halen de oortjes een batterijduur tot vijf uur, na anderhalf uur laden in de meegeleverde oplaadcase zijn deze weer helemaal vol. In totaal kan er met de oplaadcase een extra speeltijd tot 20 uur behaald worden. De GTW 270 Hybrid biedt ook IPX 5 waterbestendigheid, waardoor de oordopjes beschermd zijn tegen zweet en lichte regen.

De draadloze dongle van de GTW 270 Hybrid met USB-C is compatibel met de Nintendo Switch en Android-telefoons, in aanvulling op de standaard Bluetooth® 5.1-connectiviteit met elk Bluetooth®-apparaat. Er wordt ook een USB-C-naar-USB-A-conversiekabel van 1,5 meter meegeleverd voor de PC en Sony PlayStation®-consoles. De EPOS GTW 270 Hybrid wordt geleverd met een draagbare laadhoes, USB-C-dongle, oordopjes in verschillende maten en een USB-C naar USB-A-conversiekabel voor de verkoopadviesprijs van €199. De dongle-free versie van de GTW 270 kan nu gepre-ordered worden voor de aanbevolen verkoopprijs van €169.Bronnen: EPOS (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.