EPOS vernieuwd GTW 270 Hybrid in-ears met microfoonfunctie via USB-C dongle


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EPOS

De GTW 270 Hybrid draadloze oordopjes van premium audiobedrijf EPOS beschikken over tal van belangrijke features waar gamers naar op zoek zijn: draadloze technologie met lage latency, gesloten akoestisch geluid, multifunctionaliteit tussen apparaten en ergonomische vorm voor comfort. De GTW 270 Hybrid is een nog veelzijdiger product en biedt echte audiovrijheid omdat nu naast de originele Bluetooth®-microfoonfunctie de veelgevraagde verbindingsfunctie van de microfoon via de USB-C-dongle toegevoegd is.

Compact ontwerp met unieke ergonomische vorm
Met verwisselbare rubberen oordopjes in verschillende maten en een unieke ergonomische pasvorm, past elk geluidsisolerende oordopje in de natuurlijke vorm van het oor voor een comfortabele pasvorm. Dankzij een database met meer dan 100.000 oorscans van EPOS-moederbedrijf Demant, konden EPOS-ingenieurs met behulp van AI-technologieën tal van ontwerpen testen aan de hand van statistische gegevens. Dit werd specifiek gebruikt om oordopjes te ontwikkelen die de druk op niet-flexibele delen van het oor verminderen tot verwaarloosbare niveaus, terwijl een uitstekende akoestische afdichting behouden blijft, en state-of-the-art in-ear akoestiek wordt geleverd.

De kracht van audio
In tegenstelling tot andere draadloze oordopjes, biedt de oplossing met lage latency van de GTW 270 Hybrid gesloten akoestische helderheid zodat je je volledig door de game kunt laten meeslepen. De unieke ergonomische vorm van elk oordopje, gecombineerd met de gepatenteerde miniatuur audiodrivers van EPOS, leveren een diepe, krachtige bas, natuurlijke middentonen en heldere hoge tonen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die speciaal is ontworpen voor gaming. De multifunctionele knop op de linkeroordop biedt intuïtieve bediening, waardoor de gebruiker naadloos kan schakelen tussen gamen en bellen, dankzij multipoint-technologie, evenals het besturen van het spel, pauzeren, volgende nummer en telefoonbediening.

De GTW 270 Hybrid maakt ook gebruik van dual-channel standaard Bluetooth® 5.1 en USB-C dongle-connectiviteit voor luidspreker- en microfoontransmissie. De dubbele microfoons van de oordopjes leveren heldere communicatie, waardoor achtergrondgeluiden worden verminderd voor een rijke multiplayer game-ervaring.

Om het maximale uit de GTW 270 Hybrid draadloze in-ears te halen, kunnen gebruikers de gratis EPOS Gaming Suite-software downloaden en daarmee de audio-instellingen aanpassen aan hun wensen en de nieuwste firmware- en software-updates voor het product vinden. Wij raden aan om er via de EPOS Gaming Suite altijd voor te zorgen dat jouw digitale EPOS gaming product de laatste update heeft om optimaal te functioneren en nieuwe functies te ontvangen. Dit geldt voor GTW 270 Hybrid, H3 Hybrid, H3PRO Hybrid en B20. Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste firmware-updates voor al onze producten, volg ons op Twitter of ga naar onze online press room.

Prijs en compatibiliteit
De draadloze USB-C-dongle van de oordopjes is ontworpen voor mobiel en console gaming , en is compatibel met PC, PS5™ en PS4™, naast de standaard Bluetooth 5.1-connectiviteit met elk Bluetooth-compatibel apparaat, inclusief Nintendo Switch™. Naast de draadloze USB-C-dongle, wordt de GTW 270 Hybrid ook geleverd met een laadhoes, verwisselbare siliconen oordopjes, dongle-draagtas, 1,5 meter lange USB-C naar USB-A-converterkabel voor PC en Sony PlayStation®-consoles. De GTW 270 Hybrid beschikt ook over IPX 5 waterbestendigheid om ze te beschermen tegen zweet en lichte regen.

De nieuw aangepaste GTW 270 Hybrid-oordopjes zijn nu verkrijgbaar via de officiële EPOS-website en geselecteerde retailers voor de verkoopprijs van €149,-Bronnen: EPOS

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.