ErgoAV introduceert een nieuw bureau met handige snufjes


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van ErgoAV

ErgoAV introduceert het ErgoFx Sta-bureau, een innovatief zit-sta-bureau dat de manier van werken herdefinieert. Met bekroonde technologie, cutting-edge design en ongeëvenaarde stabiliteit biedt ErgoFx maximale productiviteit. Het bureau is voorzien van een handige draadloze oplader die mobiele telefoons omhoog brengt en roteert voor een interactievere positie. Het heeft ook een LED-verlicht Front Fast Charging Panel met 100 W vermogen en 1 USB-A en 2 USB-C oplaadpoorten voor gemakkelijke toegang tot mobiel opladen.

Het bureau biedt een opgeruimde werkplek met een verborgen stroomvoorzieningscompartiment, ingebouwd kabelbeheer en een LED-verlichte lade.

De ErgoFx heeft een stijlvol zwart glazen tafelblad en is ook verkrijgbaar in een duurzame houtnerfafwerking in zwart en walnootbruin.

Met een driekolomsontwerp en naadloze hoogteverstelling, via een bedieningspaneel of mobiele app, biedt het bureau soepele overgangen tussen zitten en staan. De liftkolommen bieden uitzonderlijke stabiliteit, zelfs op de hoogste hoogte.

Veiligheid is een prioriteit met Anti-Collision technologie die beweging stopt bij obstakels.

Het ErgoFx-bureau is beschikbaar voor verzending vanaf $2,199.99 op ergoav.com en biedt professionals een hoogwaardige ergonomische oplossing voor hun werkplekbehoeften.Bronnen: ErgoAV

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?