EVGA introduceert de GE-serie voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

Begin deze maand heeft EVGA de GE-serie geïntroduceerd, een nieuwe reeks hard-line voedingen. Deze serie brengt voor het eerst EVGA ECO Mode naar hard-line voedingen. Naast 80 PLUS Gold-efficiëntie hebben de GE-voedingen een lage ripple en geluidsproductie, laag stroomverbruik en strakke spanningsregeling voor onwrikbare stabiliteit. De EVGA GE-serie zorgt voor een stille en vredige PC-ervaring.

De GE-serie is de eerste niet-modulaire eenheid van EVGA met EVGA ECO Mode, waardoor de voeding tijdens lage tot middelmatige belastingen volledig stil blijft. De 120mm-ventilator draait alleen wanneer nodig, waardoor een volledig stille werking mogelijk is. Onder de niet-modulaire voedingen van EVGA is de GE-serie de meest efficiënte voeding onder belasting, heeft deze de minste ripple en geluidsproductie en een betere belastingsregeling dan zijn voorgangers.

Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van systeembouwers en dagelijkse gamers, maakt de GE-serie gebruik van een hard-line ontwerp met alleen de meest gebruikte en benodigde kabels voor eenvoudige installatie. Klaar voor gebruik direct uit de doos.

Functies:
– Betrouwbare Japanse condensator – hoogwaardige Japanse hoofdcondensator zorgt voor langdurige betrouwbaarheid.
– DC naar DC Converter – spanningsverlaging voor zeer stabiele stroomvoorziening en minimaal signaalruis. (Voor 3,3 V en 5 V)
– Strakke spanningsregeling – een enkele +12V-rail biedt de beste uitgangsstabiliteit en compatibiliteit.
– Gemaakt om te beschermen en te dienen – de EVGA GE-serie bevat een volledige reeks beveiligingen (OCP, OVP, UVP, OPP, SCP, OTP) voor veiligheid en beveiliging.

EVGA heeft nog geen specifieke prijzen bekendgemaakt.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.