EVGA lanceert een nieuwe serie voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

De EVGA SuperNOVA 1000 W/850 W Gold FTW-serie is een krachtige voedingsserie ontworpen om tot 235% totale vermogensuitstap te ondersteunen en de behoeften van krachtige pc’s te overtreffen. Met een half-bridge LLC resonant controller, DC-DC converter en 100% Japanse condensatoren, biedt het systeem gemoedsrust bij het pushen van de pc naar de grenzen.

De voedingsserie is volledig compatibel met ATX12V V3.0 en PCIe Gen 5.0 normen, waardoor het bruikbaar is met zowel bestaande als toekomstige systemen. De voeding reageert snel op voorbijgaande pieken en zorgt ervoor dat zowel de grafische kaart als het systeem altijd veilig en voldoende van stroom worden voorzien.

De voeding ondersteunt tot 235% totale vermogensuitstap en tot 300% GPU-vermogensuitstap, waardoor het piekvermogen kan verwerken zonder problemen. Een geavanceerd thermisch beschermingscircuit is toegevoegd aan de 12VHPWR PCIe-connector om overbelastingsrisico’s te voorkomen, waardoor de prestaties en betrouwbaarheid van het systeem worden verbeterd.

Met een geoptimaliseerd transistorpakket voor efficiëntie en warmtebeheer en een bijna-platinum efficiëntieniveau, levert de EVGA SuperNOVA 1000 W/850 W Gold FTW-serie uitzonderlijke prestaties. Het is een ideale keuze voor diegenen die hun systeem willen overklokken of krachtige componenten willen gebruiken, met de zekerheid van veiligheid en duurzaamheid.

De voeding is nu beschikbaar voor pre-orders en wordt verwacht te worden verzonden vanaf 10 augustus, met een verwachte verzenddatum van 20 september volgens de websiteBronnen: EVGA

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?