EVGA lanceert Z12 gamingtoetsenbord met RGB en membraamtoetsen


EVGA heeft een nieuw gamingtoetsenbord aangekondigd: de Z12. Dit toetsenbord beschikt over een IP32-certificering, waarmee deze enigszins bestendig is tegen druppels, en beschermd is tegen het indringen van voorwerpen groter dan 2,5mm. Links op het moederbord zijn een vijftal macrotoetsen, en rechtsboven een viertal knoppen om media te bedienen.

Hoewel het toetsenbord beschikt over membraam toetsen, is het mogelijk elke Cherry MX-compatible keycap te plaatsen op de Z12. Optioneel kan er daarbij ook een magnetische polssteun verbonden worden, om zo ergonomisch in gebruik te zijn. Verder heeft het toetsenbord RGB-verlichting in vijf verschillende zones, welke bedienbaar zijn via EVGA’s Unleash RGB-software.

EVGA geeft de Z12 een adviesprijs van $49,99, met tijdelijke introductieprijs van $24,99. Het is nog niet bekend of, en zo ja wanneer, de Z12 verkrijgbaar komt in Europa.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments