EVGA toont SuperNOVA P6 computervoedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EVGA

Introductie van de EVGA SuperNOVA P6-voedingen
De EVGA SuperNOVA P6-voedingen hebben een nieuw platformontwerp, gebruikmakend van nieuwe materialen en een betere plaatsing van de lay-out om betere prestaties te bereiken met extreem lage ripple en ruis in een nog kleiner chassis.

Platform van de volgende generatie
Met full-bridge, LLC Resonant Rectification en DC-DC-ontwerp, biedt de SuperNOVA P6 rotsvaste stabiliteit, compromisloze efficiëntie en extreem strakke spanningsregeling.

Hardware + Firmware OPP
Hardware OPP is ontworpen om als laatste redmiddel uit te schakelen bij 135% max wattage als laatste redmiddel om het systeem te beschermen, maar de SuperNOVA P6 is ook voorzien van firmware OPP om 5-10% eerder te anticiperen op schadelijk belastingsgedrag door de voeding uit te schakelen wanneer overbelasting aanhoudt langer dan 1 ms, terwijl een onmiddellijke storing van de overbelastingstriggerbeveiliging tijdens kortstondig piekvermogen wordt vermeden.

Kleiner formaat, grotere prestaties
De verbeterde efficiëntie en spanningsregeling minimaliseert warmte, waardoor de SuperNOVA P6 de kortste ATX Platinum-gecertificeerde voeding van EVGA is.

Ultrastille 135 mm FDB-ventilator met EVGA ECO-modus
Om ruis te verminderen, maximaliseert de SuperNOVA P6 de tijd dat de voeding stil of stil blijft bij lage tot gemiddelde belasting wanneer de ECO-modus is ingeschakeld.Bronnen: EVGA

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments