De specificaties en features van de Eyefi website:


Geen overdreven complex lijstje, meer een compatibiliteitscheck. Om te beginnen is het kaartje exact de SD kaart standaard: 32x24x2.1mm, en met een gewicht van minder dan 3 gram vraag je je haast af waar die antenne verstopt zit. De kaart zet in de basis zijn eigen WPA2 beveiligd netwerk op, dit is dezelfde beveiligingsstandaard die de meeste routers gebruiken. De Pro variant kan ook direct met je bestaande netwerk verbinden, mits deze ook WPA2, WPA, WEP, of on-, beveiligd is. WPA Enterprise, Shared WEP of WEP TSN zijn uitgesloten, maar praktisch is dat eigenlijk zelden een beperking.

Computers moeten minimaal Windows 7 draaien, Macs minimaal OS X 10.10.X. Mobiele apparaten vereisen iOS 7.0 of nieuwer, Android 4.0.3 of nieuwer, of Windows Phone 8.1 of nieuwer, waarmee eigenlijk device compatibiliteit ook geen serieuze overweging is. Kindle Fire compatibiliteit wordt ook aangehaald, een indicatie dat de primaire focus van dit product de Amerikaanse markt is gezien de beperkte beschikbaarheid en populariteit in Nederland.

Hoewel er staat dat een draadloze netwerkadapter is vereist, iets wat uiteraard standaard in elke laptop, tablet of telefoon zit maar in desktop computers vaak ontbreekt, is dat niet helemaal correct. Een desktop computer kan prima bedraad i.c.m. de infrastructure modus met de Mobi Pro communiceren.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments