Fender x Teufel lanceren de ROCKSTER series bluetooth speakers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Teufel

Fender Musical Instruments Corporation, bekend om zijn iconische gitaren en versterkers, en Teufel, specialist in luidsprekers, hebben samen de Fender x Teufel ROCKSTER serie gelanceerd. Deze reeks bestaat uit drie hoogwaardige bluetooth-speakers die veelzijdig inzetbaar zijn.

De Fender x Teufel ROCKSTER serie omvat de ROCKSTER AIR 2, ROCKSTER CROSS en ROCKSTER GO 2, die allemaal het heldere en krachtige Teufel geluid bieden. De ROCKSTER AIR 2, speciaal ontwikkeld voor live evenementen, heeft een lange batterijduur en is geschikt voor gebruik op podia. De ROCKSTER CROSS combineert draagbaarheid met krachtig stereogeluid en heeft een spatwaterbestendige behuizing, terwijl de Dynamore technologie zorgt voor een breed klankbeeld. De ROCKSTER GO 2 is compact, stootvast en biedt dankzij dezelfde technologie een volle bas. Alle modellen hebben een vintage Fender logo en een meegeleverd Fender plectrum. De serie is ontworpen voor muziekliefhebbers die hoogwaardige audio-ervaringen zoeken.Bronnen: Fender Musical Instruments Corporation, Teufel

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?