Fractal brengt Meshify 2 en Meshify 2 XL uit


Hardwarefabrikant Fractal heeft een tweetal nieuwe behuizingen aangekondigd. Deze Meshify 2 en Meshify 2 XL komen binnenkort verkrijgbaar vanaf respectievelijk 133 en 182 euro.

Qua basis gebruikt Fractal de oudere Define 7 maar gebruikt mesh panelen waar meer ruimte is voor airflow. Verder zijn de nieuwe Meshify 2’s voorzien van een verwijderbare bovenkant, waardoor er meer ruimte is tijdens het installeren van onderdelen.

Standaard levert Fractal bij beide behuizingen drie 140mm fans, er is plaats voor negen 140mm’s in totaal. Daarnaast heeft de standaard Meshify 2 ruimte voor een moederbord tot E-ATX, de Meshify 2 XL tot SSI-EEB.


Fractals nieuwe behuizingen zullen binnenkort verkrijgbaar komen. De Meshify 2 met gehard glazen zijpaneel gaat €143 kosten, de gesloten variant €133. Als laatst krijgt de Meshify 2 XL een adviesprijs mee van €182 en komt standaard met een gehard glazen zijpaneel.Bronnen: Fractal Design

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.