Fractal Design brengt witte Define 7 Compact uit


Bekend van onder andere behuizingen heeft het merk Fractal Design een nieuwe variant van de Define 7 Compact geïntroduceerd. Deze witte versie komt met gesloten of glazen zijpaneel.

Fractal Designs Define 7 Compact-serie bestaat al wat langer, maar is sinds kort ook verkrijgbaar in het wit. Waar bij de launch enkel een zwarte variant beschikbaar was is de witte versie nu verkrijgbaar met keuze uit een gesloten of tempered glass zijpaneel. Op de kleur na is de case verder gelijk. Zo beschikt hij over een ATX-formaat, ruimte voor 360mm-radiatoren en een geborsteld aluminium front-panel.


Verkrijgbaar in de kleur wit komt de case met een adviesprijs van $100 (gesloten zijpaneel) en $119 (glazen zijpaneel). Binnenkort worden de nieuwe cases verwacht in de winkels.Bronnen: Fractal Design

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.