Review: Fractal Design Kelvin S36
Productpagina @ Fractal Design
Kelvin Series Microsite


Van Fractal Design had ik tot dusver enkel enkele behuizingen gereviewd. Mocht je nog niet bekend zijn met het merk zou ik je zeker aanraden die even door te nemen, want het Zweedse merk weet keer op keer goede kasten neer te zetten die zich duidelijk op de Europese markt richten: strak, no-nonsense, maar wel lekker degelijk. Althans dat was de duidelijke lijn die wij zagen bij o.a. de Node 304, de Define S, de Arc Midi en de Define Mini.

De andere productcategorieën waar Fractal zich op richt zijn voedingen, ventilatoren, en AIO waterkoeling sets. De laatste categorie gaan we vandaar naar kijken in de vorm van de Fractal Design Kelvin S36 360mm AIO kit. Naast deze joekel van een S36 zijn er ook een S24 en T12 model beschikbaar, respectievelijk een 240mm en 120mm model. De Kelvin serie kenmerkt zich door o.a. uitbreidbaar te zijn, en de S36 is uiteraard extra opvallend als één van de weinige 360mm AIO kits op de markt. Voor alle duidelijkheid: deze koeler is zoals alle AIO’s geheel ‘kant en klaar’, dus als je geen interesse hebt in het uitbreiden hoef je ook daadwerkelijk niets meer of minder te doen dan bij andere koelers.

Voor de Fractal Design Kelvin S36 mag je normaliter ca 149 euro in je budget opnemen.

Hier alvast een klein voorproefje. Gebruik het onderstaande menu om door de review te navigeren.
250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
2 Reacties
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom 1234
Tom 1234
5 jaren geleden

Alweer een pracht review, waarom gebruikt u geen Arctic MX-4. om de prestaties van de koeler zelf te vergelijken met elkaar.
Of maakt dat niet zo veel verschil?
Lijkt het of de koelplaat wat goffer is, bij de meeste processor koelers zie je ze spiegelglad?

Ga zo door!!