Productpagina @ freshnrebel.com


Niets geen die-hard componenten knutselen dit keer, maar het is tijd om mijn hipster baard uit te groeien en mijn fingerless gloves uit de auto te halen… of zoiets, of is dat al weer uit? Ik verontschuldig mij maar even vooraf, want ik heb eigenlijk geen idee waar ik over praat als het aankomt op wat hip is en wat niet. Het merk waar de producten van vandaag vandaan komen, Fresh ’n Rebel, zal dat ongetwijfeld beter snappen, want de producten zijn in tal van grote winkels te vinden op prominente plekken, en lijken het daar ontzettend goed te doen. Het fenomeen “Selfie-Stick” (die ze ook verkopen) vereist geen uitleg, en dat Bluetooth speakertjes als warme broodjes over de toonbank gaan zal zelfs een kluizenaar niet ontgaan zijn. Een kijkje op hun Facebook pagina, en de mooie foto’s van de producten die daar worden getoond, geven ook een duidelijker beeld van de doelgroep dan een meer techie-knakker als ikzelf vermoedelijk zal doen.

Ik hou het als het even kan altijd simpel, bekijk een product, maak er wat mooie plaatjes van, en ‘ervaar het’. Iets waar producten als bluetooth speakers zich natuurlijk wel goed voor lenen. In dit geval gaat het om maar liefst drie bluetooth speakertjes van Fresh ’n Rebel welke alle drie onder de noemer “Rockbox” door het leven gaan: een handzaam klein speakertje genaamd “Cube”, een iets groter handtas model “Fold”, en een nog grotere speaker die zich met wat forsere afmetingen meer lijkt te lenen voor in huis, de auto, of op vakantie: de “Chunk”.

Met prijzen van ca 29, 59, en 79 euro respectievelijk beslaan ze tevens een brede budget-range.

Mocht je nog nooit van Fresh ’n Rebel hebben gehoord, deze naam is onderdeel van het oer-Hollandse (Nou ja, tech-oer in elk geval) Sitecom, toch wel een gevestigde naam. Met Fresh ’n Rebel kiezen ze duidelijk een andere stijl, en bedoelen ze mensen aan te spreken die zich wat meer hip en rebels voelen.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.