FSP Group lanceert nieuwe voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van FSP Group

FSP Group heeft de HYDRO PTM X PRO ATX 3.0 & PCIe Gen 5-serie voedingen gelanceerd, speciaal ontworpen voor gamers en content creators die op zoek zijn naar superieure prestaties en duurzaamheid. Deze voedingen zijn verkrijgbaar in 1000 W en 1200 W varianten.

De HYDRO PTM X PRO ATX 3.0 & Gen 5-serie voedingen zijn 80 Plus Platinum-gecertificeerd, wat zorgt voor uitzonderlijke efficiëntie en stroomlevering. Met een volledig modulair ontwerp kunnen gebruikers hun voedingopstelling eenvoudig aanpassen. Deze voedingen leveren tot 1200 W aan vermogen, wat ideaal is voor veeleisende pc-configuraties. Ze zijn uitgerust met FSP’s innovatieve ECO semi-fanless switch, waardoor gebruikers kunnen genieten van een stille en plezierige ervaring.

Met een compacte lengte van slechts 130 mm zijn deze voedingen ideaal voor compacte pc’s of omgevingen met beperkte ruimte, zonder concessies te doen aan prestaties.

De HYDRO PTM X PRO ATX 3.0 & Gen 5-serie voedingen zijn uitgerust met hoogwaardige Japanse condensatoren, waaronder bulkcondensatoren die bestand zijn tegen hoge spanningen en temperaturen, wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid. Het ontwerp met een 3,3 V & 5 V DC-DC module minimaliseert rimpelruis en interferentie met systeemcomponenten, wat de levensduur van de hardware verlengt.

Deze voedingen bieden ongeëvenaarde stabiliteit, uitstekende prestaties en een lange levensduur, waardoor ze perfect zijn voor gebruikers die een krachtige pc willen bouwen. Voor meer informatie en prijzen, bezoek de officiële website van FSP Group.Bronnen: FSP Group

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?