FSP introduceert de HYDRO Ti PRO-serie voedingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van FSP Group

FSP Group, een voedingsfabrikant, heeft de HYDRO Ti PRO-serie voedingen gelanceerd, ontworpen voor krachtige pc-builds. De HYDRO Ti PRO-serie bestaat uit twee volledig modulaire voedingseenheden van 850 W en 1000 W, met ondersteuning voor PCIe 5.0 en de gewilde 12 VHPWR-connector, wat resulteert in een stabiele en betrouwbare vermogensafgifte over alle componenten.

De voedingen zijn voorzien van een FDB-ventilator met een laag geluidsniveau en een lange levensduur, waardoor ze stil en effectief werken, terwijl ze tegelijkertijd optimale koeling van de componenten bieden. Het gestroomlijnde en verfijnde ontwerp van de HYDRO Ti PRO-serie zorgt voor een schonere en meer georganiseerde constructie en kan elke pc-build doen opvallen.

De HYDRO Ti PRO-voedingen maken gebruik van een LLC-topologiecircuitontwerp en 450V, 105°C Japanse hoofdmassacondensatoren, die superieure prestaties leveren onder belasting en zorgen voor een stabiele en betrouwbare vermogensafgifte over alle componenten. Ondanks dat ze 150 mm lang zijn, bieden ze een 1000W-variant met een ongelooflijke vermogensdichtheid en 80 Plus Titanium-certificering. De 1000 W HYDRO Ti PRO-voeding wordt ook geleverd met een cybernetische badge van A++-certificering, wat de ongeëvenaarde kwaliteit van FSP-producten op de internationale markt aangeeft.

De HYDRO Ti PRO-voedingen zijn nu verkrijgbaar in 1000W (€240) en 850W (€202)Bronnen: FSP Group

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.