G.SKILL introduceert KM250 RGB 65% keyboard


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van G.SKILL

G.SKILL kondigt het KM250 RGB 65% compacte mechanische toetsenbord aan met een lay-out met 67 toetsen. Met PBT dual-injection pudding keycaps, hot-swappable keyswitches, afneembare USB Type-C kabel, volumeknop en hotkey-gecontroleerde RGB-achtergrondverlichting, is de KM250 RGB een aanpasbaar, draagbaar mechanisch toetsenbord dat comfort, gemak en stijl biedt voor dagelijks gebruik.

Het KM250 RGB mechanische toetsenbord is gebouwd voor duurzaamheid en wordt geleverd met dual-injection PBT pudding keycaps die slijtvast zijn. Bovendien is de KM250 RGB ontworpen met hot-swappable switches, zodat je altijd over kan schakelen naar je favoriete switches met de meegeleverde Kailh Red keyswitches.

Het KM250 RGB-toetsenbord is ontworpen voor draagbaarheid en gebruiksgemak. Met een afneembare gevlochten USB Type-C-kabel voor gemakkelijke connectiviteit, een volumeknop om het systeemvolume eenvoudig aan te passen of te dempen, en een breedte van slechts 32,7 cm (of 12,9 inch), is de KM250 RGB een ruimtebesparend toetsenbord die ideaal is voor dagelijks typen of gamen.

Met een 2-traps stand-off kan je de kantelhoek van het toetsenbord aanpassen naar de meeste comfortabele stand, evenals sneltoetsgestuurde RGB-achtergrondverlichting, is de KM250 RGB aanpasbaar en visueel aantrekkelijk voor elke desktopopstelling.

Beschikbaarheid en prijzen
Het KM250 RGB 65% (67-toetsen) mechanische toetsenbord is momenteel beschikbaar voor ongeveer 55 euro.Bronnen: G.SKILL

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.